Om webbplatsen

Med en responsiv layout fungerar webbplatsen på alla olika skärmstorlekar.

Responsiv layout

Vår webbplats känner av vilken skärmstorlek du använder och anpassar layouten automatiskt. Rent praktiskt innebär detta att du har tillgång till all information på vår sida oavsett om du sitter vid datorn, surfplattan eller är på stan med mobiltelefonen.

Delning och utskrift

På de flesta sidor finns en rad längst ner där du enkelt kan skriva ut sidan eller dela den med dina vänner på sociala medier. Det går också bra att skicka ett e-postmeddelande direkt till en enskild person om du föredrar det.

Bilder och texter

Allt material på denna server är upphovsrättsskyddat av Destination Ammarnäs och/eller dess samarbetspartners. Materialet får inte återskapas annat än i rent privat syfte, för eget bruk. En del av bilderna på webbplatsen är tagna av yrkesfotografer och vi ber er respektera deras arbete och inte kopiera bilder till andra platser. Texterna på webbplatsen tillhör Destination Ammarnäs.

Fotografer

Fotografer i bokstavsordning: Calle Bredberg, Mikael Båth, Peter Schmitt och Magnus Ström. Det förekommer även några bilder som gäster har tagit på webbplatsen och dessa är publicerade med deras tillstånd.

Idé och utveckling

Det var JM Design som stod för design, copywriting och utveckling av vår webbplats 2012.
JM Design →